måndag 30 januari 2012

Efterlängtat besök!

Så kom dagen (eller rättare sagt natten) när Karolina och jag satte oss i bilen för att åka och möta bästisen A och hennes pappa. Härlig glädje när de två tjejerna möttes efter 6 månader ifrån varandra. Inte en blund sov de unga damerna innan vi åkte iväg och åt brunch på Leela Palace vid lunchtid. De gick troligen på adrenalin eller något. Att de orkade hela dagen är ett under! Somnade gjorde de dock snabbt i går kväll.

Trevlig eftermiddag på Leela Palace med god mat, god dryck och trevligt sällskap! Tyckte att maten var riktigt bra den här gången! Och nu verkade de ha slipat sin skärmaskin, för parma-skinkan var superbra! Vi blev 13 stycken eftersom familjen D som också hade besök följde med!

I lördags hade Fredrik och två andra "killar" "Sagan om ringen"-race i 14 timmar! Alla 3 filmerna på raken! Förstod att det var lite jobbigt på slutet. Men har man bestämt sig så har man! Barnen hade filmrace i Familjen S hus och H och jag vi satt och pratade och myste på vår terass.








Idag har vi hunnit mycket, först åkte vi till skolan för att visa A. Vi vandrade runt och tittade på alla byggnader och träffade lite av Karolinas kompisar men bestämde oss för att inte vara med på någon lektion. Sedan hem en sväng för att Karolina skulle byta kläder från uniformen, lite färsk kokos och vattenmelon smakade bra som mellanmål.

Sedan åkte vi till shoppingcentret, Forum Value Mall, där vi strosade runt och kollade i lite affärer, åt lunch på italienska Toscano (råkade springa på H och F så vi fick lite sällskap). A och Karolina köpte varsitt armband och sen tog vi en rick-shaw hem.

Några timmar vid poolen hann vi också med. Nu väntar vi på att pappa J ska komma hem från jobbet och pappa Fredrik ska avsluta sin telefonkonferens så vi kan äta den "Beef Madras" som Mary lagat idag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar