fredag 13 januari 2012

Mary, Mosaik och Odd Molly!

I morse när jag torkade av matbordet efter att ha ätit och plockat bort frukosten frågade Alexander: ! "Kommer inte Mary idag?" Jo, men jag kan ju faktiskt torka bordet ändå. Alexander berättade då om favoritboken "Vimpy kid" där mamman tokstädar innan hemhjälpen ska komma för att hon inte ska tro de bor i en svinstia!!!

Mary berättade idag att hon söndagen före jul åkte in till Commercial Street tillsammans med sin dotter och brorsfru för första gången i livet! De tog bussen, handlade och var i kyrkan. Hon tyckte det hade varit så roligt. Hon hade köpt tåringar, 10 bh (för 100 rupies) och en t-shirt till sin son. Otroligt att hon som har bott i Bangalore hela sitt liv och är snart 38 år inte varit där tidigare.

Är extremt irriterad på SVT och TV4 som väljer att stänga fler och fler program på sin hemsida av geografiska skäl! Riktigt irriterad blev jag i morse då jag tänkte se "Antikrundan" från Nässjö. Även ett program som Antikrundan är stängt. Måste be Fredrik fixa det. Vi kan inte se Sveriges Mästerkock heller!

Idag så var det så dags att åka på mosaikkurs och jobba vidare med påfågelbordet! Påfågeln fick ben idag och lite mer fjädrar. Kanske 2 gånger till? Härliga kreativa timmar under mangoträden med trevliga människor och samtal!

Åkte därifrån till Tuckshop eftersom jag fått tips om att de hade Odd Molly-kläder. 2 tunikor och en klänning blev det. Härligt blommiga! Tunikorna kommer passa bra till jeans till hösten! Vad de kostade? Alla tre för drygt 400 kr! Svårt att låta bli!

Nu till familjen D för lite fredagsmys med tacos! Det ska bli kul! Länge sedan vi satt ner och pratade och umgicks allihopa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar