söndag 25 september 2011

Gäster, kalas och poolbesök!

Igår hade vi familjen Z här på besök! Alltid lika kul! Vi började med lunch (sen lunch) på klubben och där blev vi sittandes ända till klockan 5 och drack öl och pratade! Mary lagade god indisk mat som vi sedan njöt av hemma hos oss! Och jag måste erkänna! Det är skönt att hon lagar mat när vi ska ha gäster. Jag fixade i och för sig till några småsaker. M var tyvärr sjuk och hade feber, så han lämnade oss och åkte hem och vilade innan vi gick hem till oss. Kul att han orkade med lunchen :)Vi hade en trevlig kväll med N och C och många olika planer lades upp! Känns lite tokigt att prata om en golfhelg i december, men det är nog första tillgängliga helg efter våra besök.... (Och ja, Mary kom och diskade idag också! :)

Idag gick H och jag helt ensamma till poolen vid 10. Skönt att gå dit utan varken man eller barn. Bara vi som låg och solade och badade i två timmar (och pratade en del också givetvis!)Två timmar känns alldeles tillräckligt i den värme som är nu. 30 grader från en klarblå himmel. Kommer inte ihåg att det var så här fint och varmt förra året. (Bäst att kolla på bloggen!)

Klockan 2 var Karolina och Alexander bjudna på 8-årskalas hos A. Där bjöds det först på pannkakstårta (deras maid hade stekt 50 perfekta pannkakor igår), chips och kex. Sedan tog vi alla 18 barnen och gick till poolen där de fortsatte att leka, bada och dyka!

Vid poolen känns det nu som om man är på charterresa. Nästan BARA svenskar där. Ja, vi är verkligen många här i Bangalore och speciellt i Palm Meadows. Snart svårt att hålla reda på vilka som kommer nya.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar