måndag 28 maj 2012

Avskedsfester x 2

I fredags var vi på en trevlig avskedsfest hos Alexanders franske kompis G´s familj! Till halv två satt vi ute i deras trädgård och hade trevligt och åt och drack (gott)! Mest nya bekantskaper men också några vi kände sedan tidigare. Kompisarna G och T åkte med Alexander hem och sov över! De har så mysigt killarna!

I lördags hade vi vår avskedsfest. Vi är så glada att alla hade möjlighet att komma! En jättekul avslutning med våra vänner här (tyckte vi), trots att restaurangen där vi "caterat" maten ifrån hade skickat med för lite potatismos och kokta grönsaker! Lite trist! Inte så man tänker sig när man beställer all mat! Men grillat kött och såser fanns det gott om så jag tror alla blev någorlunda mätta! Äpplepaj och glass avslutade middagen! Alla barnen åt grillade hamburgare på gräsmattan innan de drog vidare till familjen S där de höll till hela kvällen! En hel del studentsånger dammades av och jag är glad att grannarna var bortresta! Vid halv fyra gick sista gästerna hem!

Tack alla ni för en trevlig kväll, som vi kommer att ta med oss hem som ett av alla minnena med er! Tack också för de fina personliga presenterna och de fantastiska blommorna! 

Mary hjälpte till hela kvällen och hade dekorerat så här fint innan gästerna kom!


Vår oljelampa fick äntligen jasmindekoration och värmeljus!





 Karolina tittar fram bakom grenen!

"Mannen i den svarta hatten" är Alexander!

 Ramesh fixar med bordet!

 Kocken grillar

Karolina har en av de nya klänningarna på sig! Och Alexander har munnen full med hamburgare!

1 kommentar:

  1. Tack själva, allra sötaste ni!!!
    (Även om vi var MYCKET tuffare i lördags än i söndags!).
    Vill inte tänka på kvällen som ett avsked, bara ännu en underbar kväll/natt, med härliga vänner!
    Kramar/H

    SvaraRadera