söndag 6 maj 2012

Converse-overload?


Så här ser det just nu ut vid vår matplats! Åtta prydligt uppställda Converse-kartonger! Tre är Karolinas, två Fredriks, två Alexanders och ett par är mina!

Idag styrde vi kosan mot city! Inte mycket trafik idag eftersom det är söndag! Om Bangalore var så varje dag skulle livet här vara lite enklare!

Första stopp var Converse-butiken på Brigade Road. Alexander var lite missnöjd när vi satt i bilen och ville Fredrik skulle köpa Converse till honom i USA eftersom vi inte sett några här i hans storlek. Gladare blev han när det första vi såg i Converse-butiken var skor just i hans storlek! Ett par svarta med gröna snören och ett par mörklila! Gissa om han kommer bli snyggast på Emausskolan! Karolina köpte ett par helsvarta!

Nästa stopp Levis-butiken där Fredrik införskaffade två par jeans!

Härifrån vidare till Commercial Street! Med första stopp Mysore silk. Karolina har bara velat ha en typ av sari, en Kerala-sari. Vit bomull med guldkant. Detta eftersom vi har varit i Kerala och att de dansade Kerala-dans på Indus-day förra året. Karolina och jag köpte varsin och även separat tyg till en extratopp. Härligt blått siden!

Här är några bilder från Indus-day förra året!






Vidare på shoppingturen till "Linen Galore" för att beställa gardiner som matchar det nya överkastet! Vitt och guld! Kommer bli urläckert!

Karolina hann med att köpa några armband och en handväska också innan vi hungriga åkte vidare till nästa stopp. En av de restauranger vi ville besöka igen, Kebab studio! Grill på bordet som fylls på med både vegetariska- och ickevegetariska spett tills man storknar! Att de har en buffé också brydde vi oss inte om. En massa goda "chaat" åkte också ner i magen! Gott som vanligt! Kommer att sakna de goda indiska kebaberna! Hoppas vi får ordning på vår tandoor-grill när vi kommer hem!

Sällan har vi väl hunnit med så mycket och varit så effektiva på några få timmar! Tack vare att det inte var så mycket trafik idag! Många punkter avprickade på listan! Känns bra! Men också några nya som kommit till! Fyra saritoppar till exempel!

I natt åker Fredrik till Västerås. Känns lite konstigt för oss som blir kvar här. Och vi är avundsjuka! Men vi ska försöka njuta av våra sista veckor här! Förhoppningsvis får han med sig lite knäckebröd, ost, kaviar och lite godis tillbaka hit! Hans väska är fullproppad med lite saker som vi vill få hem utan att skicka i containern, som man inte vet när den anländer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar