måndag 7 maj 2012

Flyttfirmor!

Idag har det känts mer tomt i huset än vanligt! Eftersom Fredrik åkte till Sverige och Västerås i natt! Visst är det konstigt att det känns mer tomt i huset än när han är på jobbet?

Kändes konstigt när Fredrik ringde hemifrån huset. Men han tyckte det kändes bra att vara "hemma". Och att vi har ett trevligt hem, därhemma! Jo, det har vi ju! Längtar dit!

Hittade inte många bilder hemifrån. Men några från i somras och julen 2010 fanns! Det behöver inte vara så mycket snö när vi kommer i juni :)











Hade en trevlig lunch med min tyska kompis K. Trevligt och mysigt som vanligt! Vi åt gott på Café Noir och pratade om ditt och datt länge!

Annars har jag haft två flytt-firmor här idag som har tittat på vad vi ska skicka i containern. Båda har kommit i tid! Vilket är bra (och lite ovanligt här i Indien).Och verkat professionella! Och lämnat lika professionella material. Tredje firman har ännu inte hört av sig. Inget bra tecken. Så nu får vi invänta offerterna och se vad vi (eller ABB?) väljer!

Stannade också och tittade på lite fler rottingmöbler. Karolina vill ha en sån där härligt rund rottingfotölj i sitt rum och så vill vi ha hängstolar i rotting till altanen på baksidan.

När Karolina pluggat klart spanskan ska vi titta på fler avsnitt av Tintin! Vår nya kvällsunderhållning! Visst är de gamla! Men de håller än!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar