onsdag 23 maj 2012

Golf med förhinder - igen!

Förra onsdagen fick vi ställa in golfen på grund av åska och regn! Idag var vi taggade igen, bara Å och jag som åkte iväg direkt när skolbussen gått. Bara för att mötas av att banan var avstängd på grund av tävling! Lätt irriterande! Det blev en timmas träning på driving rangen och "putting green" och där går ju bollarna som de ska!

Vi tog en tur till sportaffären Decathlon också. Men vi hittade inget som vi behövde. Alexander har önskemål om cricket-prylar men de fanns inte! "Fanns ju förra året", sa Alexander. Just det! Förra året! Det är ju Indien! Här kan man inte vara säker vecka från vecka om det finns grädde, Kellogs Special K eller annat! Inga garantier för något!

Återigen hade vi en tjej som tittade på huset och i eftermiddag kom en kille och tittade på våra möbler. Han betalade handpenning och ska absolut köpa vår säng och glasbordet med stolar. Men är också spekulant på annat! På måndag får jag besked hur mycket han ska köpa. Han jobbar på ett företag som inreder lägenheter till expats! Är i valet och kvalet om vi ska ta hem kylskåp och tvättmaskin eftersom vi inte får jättemycket pengar för dem. Och speciellt ett kylskåp vore toppen att ha i källaren! Och vår tvättmaskin hemma är ju inte ny.... Är egentligen inte helt övertygad om att jag vill sälja vår säng heller men vi tror inte vår madrass i Sverige skulle passa i den! Ja, vi får se vad som blir sålt?

Idag lyxade vi med glass från Baskin Robbins och ett dopp i poolen när Karolina och Alexander kommit hem från skolan. Inte helt fel med ett kvällsdopp! Det är varmt igen! Runt 37 grader varje dag! Och förmonsunen, den verkar vara borta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar