onsdag 9 maj 2012

Leadership Summit -Alexander

Idag har varit en ledarskapsdag i skolan, då eleverna fått visa och berätta vad de lärt sig om ledarskap. Skolans motto är " Creating leaders for tomorrow". 
Först satt vi två timmar i en varm och kvav sporthall där ledarskap presenterades via sång, dans, teater och tal. Många duktiga barn! Programmet fortsatte sedan i klassrummet. 
Som duktiga svenskar (och även andra nationaliteter) satt vi kvar tills hela programmet i sporthallen var till ända.  Vilket innebar att jag och Alexanders kompis T´s mamma missade utdelningen av diplomen och Alexanders tal om ledarskap och om att aldrig ge upp. Många föräldrar hade tröttnat på programmet och gått till klassrummet istället. Och var lite otåliga vilket gjorde att fröknarna började för  tidigt! Jag säger bara INDIEN! Fröknarna fick köra en repris!


Alexander presenterar sitt arbete om ledarskap för styrelseordförande på skolan. Som berömde Alexander för sitt ledarskap och sitt fokus! Fina komplimanger!


Alexander håller tal  om att aldrig ge upp!


Alexander får diplom för sitt resultat i det internationella ACER-testet i Vetenskap, som en av de 10% bästa i världen!

Alexander med sina bästisar, amerikanske T och franske G. Sista veckorna tillsammans! Blir rörd när jag ser bilden på dem tillsammans. Bara 4 veckor kvar! Hoppas Alexander hittar så fina och härliga vänner i  Västerås!

Skolan har gjort en historisk dagbok, där varje barn upp till femman har fått forska på vad som hänt på just sin födelsedag.  "26 augusti år 580 uppfann kineserna näsdukar! Detta är en viktig uppfinning för vardagen!"Boken har Alexanders teckning på framsidan!


Två intresserade pojkar!


Så här ser man ut i slutet av året när man har vuxit ur sina skräddarsydda byxor och skorna sjunger på sista versen!


 Stolt Alexander med sitt diplom!


De fyra i Alexanders klass, som fick diplom för sin insats i ACER-testet, tillsammans med sina fröknar!


Alexander och bästisen T lyckades lika bra i testet!

(P.S. Jag vet att det syns på slipsknuten att pappa är på tjänsteresa!)

Alexander fick följa med hem efter detta och fick välja var vi skulle äta lunch! Det blev beställning från KFC! Vi myste med kyckling och majskolv på terrassen!

Alexander och jag åkte sen till skräddaren och lämnade in tyget till Alexanders kavaj! En svart kavaj vill han ha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar