onsdag 2 maj 2012

Golf på hemmabanan!

Trots att det var en lång dag på golfbanan igår. Och trots att det inte gick så bra igår! Eller kanske just därför? Blev det spel idag också! Idag spelade jag med R på Clover, som är den bana jag normalt sett spelar på. Idag stämde det mesta igen! Drivern funkade igen! Känns givetvis tryggt att spela på den bana man är van vid och där man vet vilka klubbor man ska välja och hur hålen ser ut! Gjorde 35 poäng! Vilket jag var helt nöjd med!

I natt hade vi värsta ovädret! Svårt att sova ordentligt när regnet vräkte ner hela natten! Det åskade nästan hela natten! Trots att vi har mörkläggande gardiner såg vi hur hela Palm Meadows lystes upp, gång på gång! Och som det blåste! Funderade på om huset skulle flyga iväg! Det var nog värsta ovädret här i Palm Meadows. Strömmen är också extremt opålitlig. Den riktiga strömmen har försvunnit många gånger ikväll.  Riktigt oväder hade vi också för exakt ett år sedan i Kabini, när blixtarna kom bara sekunder ifrån varandra och hela Orange County lystes upp hela tiden under stor del av kvällen. Det var en lite läskig men också mäktig syn!

Stackars Mary hade fått översvämning i sitt lilla hus i natt. Precis som de flesta andra maider. Hon kom lite senare idag eftersom hon behövde få ordning på allt. Så synd om dem. Det hade regnat in i många hus här i Palm Meadows också. Dock inte i vårt.


Hittade den här bilden! Första skoldagen för Karolina och Alexander, augusti 2010! Längesedan! Och jo, de har vuxit! Det ser jag tydligt på den här bilden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar