måndag 21 maj 2012

Karolinas kollektion!

ÄNTLIGEN! Efter TVÅ månader så var han klar! Skräddaren! Med Karolinas toppar och klänningar!
Här kan ni se hur snygga de blev! Karolina poserar också i den nya, vita, bulliga rottingfåtöljen!













Idag har lite ytterligare blivit avbockat på den numera välkända "att-göra"-listan! Skulle hämta gardinkappan till vardagsrummet idag och beställa gardiner till mormor. Men huset bredvid gardin-kuddfodralsaffären hade brunnit förra veckan. Det luktade rök i affären, de hade ingen el, ingen A/C och så vidare. Men i huvudsak hade de klarat sin affär bra med tanke på att huset bredvid var totalförstört! Alltså ingen gardin hade blivit sydd. Beställde mormors gardiner och det blir återbesök om en vecka.

Jag var också och stämde av med restaurangen som vi ska "catera" maten ifrån till vår avskedsfest på lördag. De kommer med två personer, grill, mat, bestick och tallrikar! Det känns bra! Håller tummarna att allt funkar!

Karolina har varit hemma eftersom hon är förkyld! Bättre denna veckan än nästa då exam börjar! Hon är bättre och piggare ikväll och imorgon blir det skola igen!

Fotograferade Karolina med vår allra minsta kamera idag och då dök följande bilder upp från hotellet i Ranthanbore i Rajastan där vi bodde när vi var på safari i julas.





1 kommentar: