söndag 29 augusti 2010

Bröllopsdag!





Idag har vi firat vår 12:e bröllopsdag! Otroligt vad tiden går! 12 år sedan Fredrik fick putta in mig i Ulriksdahls slottskapell! Känns som igår, men ändå har det hänt så mycket de här 12 åren!
Dagen började med att Ramesh skulle hämta oss kl. 11.00. Han hade med sig en underbar bukett med 30 rosor i rött, gult och rosa! Fantastiskt snällt av honom. Men får lite dåligt samvete att han köpt en så dyr bukett på sin lilla lön.

Vi har tillbringat dagen på Taj West End, kanske det bästa hotellet i Bangalore och ätit en fantastisk brunch! Oh vad gott det var! Allt från rysk kaviar till fantastiska små efterrätter! Vi åt och drack i 3 timmar! De är den enda restaurang som serverar äkta champagne till sin brunch. Dock hade de inte fått något leverans denna vecka så de bad verkligen om ursäkt för att de inte hade någon champagne. De serverade mousserade Indiskt vin istället. Helt OK! Vi bad om någon god drink, då blandade de en med rom, limesoda och grön chili. Bara genom att smaka på den brann det i både läppar och näsa. Nej det fick bli en Frozen Margarita istället!



Alexander och Karolina åt mashmallows doppade i chokladfontänen så de nästan storknade! Alexander tyckte det var den godaste lunch han någonsin ätit!

Tjejen och killen som går runt och sjunger och spelar, sjöng på vår begäran "Lady in red" så vi blev riktigt rörda!

Kunde inte firat bröllopsdagen på ett bättre sätt!

1 kommentar:

  1. Vilka underbara bilder. Jag forstar och ser att ni njuter hela familjen. Fantastisk upplevelse for er. Kram Eva

    SvaraRadera