onsdag 18 augusti 2010

Roomservice

Eftersom vi tycker det är så tråkigt att gå ner och äta på restaurangen och sitta där och vänta i evighet så tycker vi det funkar bra med roomservice. Känns lite mer som hemma att sitta uppe i rummen och äta. Jag har ju satt lite skräck i dem genom att klaga när det inte varit bra och tagit för lång tid. Så därför går det nu till så här nu.
Jag går ner strax före 19 innan köket öppnar och beställer från stora menyn, när jag kommer upp på rummet ringer de från köket och kollar så att beställning är rätt, sedan ringer de efter ca: 20 minuter och statusuppdaterar. När vi väl fått maten ringer de igen och kollar om det är bra. Idag var Fredrik på vift och här blev en crossover av asiatisk och indisk mat med vegetabilisk Hakka Nudles, Tandoori chicken och naan bröd. Han frågade om Nudlarna och kycklingen var bra men naanbröden brända och soggiga. Då kom de upp med nya Naan-bröd som var perfekt krispiga. Några kvällar har de skickat upp gratis förrätt medan vi väntar på huvudrätten! Ja de blir nog glada när vi flyttar härifrån!
Alexander som varit kroniskt rädd för grönsaker sa nog minst 10 gånger under maten ikväll att han vill ha den vegetariska Hakka noodles för grönsakernas skull! Ja man upphör aldrig att förundras. Han äter vegetarisk biryani i skolan och berättar glatt om alla grönsaker som är i!
Karolina ville att jag skulle skriva att hon sitter med jättesvår matteläxa idag också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar