onsdag 18 augusti 2010

Lång väntan på skolbussen

Frukosten gick bättre för oss idag eftersom jag lämnade in en lapp med våra önskemål igår kväll. Omeletterna och pannkakorna på plats när vi kom ner. Att de sedan inte hunnit fixa te och lägga fram rostbröd är en annan historia. Men vi kunde i allafall äta vår frukost i lugn och ro idag. Men de kan tydligen bara hantera en lapp för den andra svenska familjen hade lämnat in sin lapp före oss och fick inget av det de beställt i tid. Jag sa att de kunde återanvända vår lapp tills imorgon. Vet inte om det kommer att fungera eller om jag måste lämna in en ny ikväll?

Det blev en lång väntan på skolbussen idag. Vi stod och väntade i 45 minuter eftersom en buss tydligen hade gått sönder. Förstod inte hur det hängde ihop riktigt. Men jag stressade på vår chaufför att skynda tillbaka från Fredriks jobb för att eventuellt skjutsa dem till skolan men till slut kom bussen och Ramesh kom kanske 3 minuter efter. Så det fick bli bussen i alla fall. Sena blev de och Karolina orolig att hon skulle missa musiken, då hon valt piano och hade med sin bok från Sverigen idag. I väntan på bussen hittade vi ödleägg i ett hål i ett stort träd. Såg också en av ödlorna, som helt kamoflerad klättrade på trädet.

Tydligen ska arbetet med att täcka vår terass börja idag? Ja det vore ju toppen att få tak på den tills vi flyttar in. Igår ville ägaren inte ha takpannor utan annan lösning men idag så ska arbetet börja med takpannor! Förstår inget, men huvudsaken är att det blir gjort.
Har varit i huset för att träffa mäklarens springpojke för att få ett kvitto så vi ska få tillåtelse att flytta in på området. Undrar dock hur huset ska komma iordning till på måndag? Inget är gjort ännu. Målarna var där idag och ska måla idag och imorgon, sedan ska det städas och sprayas för all möjlig ohyra. Jag ville och trodde att de skulla göra pestcontrol först, för att jag har ingen lust att flytta in i ett hus där de alldeles nyss sprayat en massa gifter. Kanske får vi förbereda oss på någon extra natt på hotellet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar