söndag 26 september 2010

Brunch-söndag....


(Karolina fick en fin målning på armen som hon sedan badade bort...)

(Alexander äter efterätt)
Kvart över 9 imorse var Fredrik och jag på gymmet! Ganska duktigt av oss (om vi får säga det själva)!!! Tränade en timma. Kul att kunna göra något tillsammans och bra att barnen kan vara hemma ensamma en stund.

Annars var det brunch på klubben som stod på programmet idag. En före detta kollega till Fredrik från Västerås skulle vidare till Shanghai ikväll, så det blev en lagom aktivitet tillsammans. Massor av nya saker även idag. Alltid kul att prova nya indiska smårätter! (Ja, det är de som är godast). Men vi är glada att de alltid har sin tandorigrill och grillar kyckling. Fick några dåliga, beniga bitar och sa sedan till att jag ville ha BRA bitar, då la de upp benfria, fina bitar fint på en tallrik tillsammans med tillbehör! Det gäller att ställa lite krav!!! Idag hade de lite Italienskt tema också (de har alltid något extra förutom indiskt) där de fixade pasta med olika såser och grillade grönsaker. Pastan var det godaste idag tyckte Karolina och Alexander. Förvånas fortfarande över att Alexander hämtar en hel tallrik med grillade grönsaker... Tror att 4 små chokladmousser slank ner i Karolinas mage också! Och sen avslutade hon med ytterligare en portion pasta med sås! Återigen, hur får de plats! Själv gillade jag minimajs i någon kryddning, potatis/grönsaks-och ostbollar, samt kikärtor i någon sås med grillat bröd bäst idag. Åsså Tandorikycklingen! Åt någon friterad sirap med mjöl till efterrätt som jag inte kunde bestämma om den var god eller inte!
Det som är så bra med brunchen på klubben är att när barnen tröttnar och har ätit färdigt hoppar de i poolen precis bredvid bordet. Så vi kan i lugn och ro sitta kvar och äta och dricka medan de leker och stojar! När de tröttnar på poolen går de till lekparken bredvid! När Fredrik följt vår gäst till taxin så simmade vi och softade en stund vid poolen. Det har varit varmt idag , kanske 30 grader och åska i luften. När vi låg vid poolen mullrade det på avstånd!
Ja, en helt klart behaglig söndag!

2 kommentarer:

  1. Hej,
    Det låter som om ni har det riktigt bra i Banglore. Även här i Västerås har det varit en fin dag, fast inte 30 grader...

    Hälsa hela familjen!

    Fredrik P

    SvaraRadera
  2. Hej Fredrik,
    Jo, vi har det verkligen bra! Säkert har en del ändrats sedan ni var här!
    Hälsa du också!
    (Kanske kommer ni tillbaka???)
    Hälsningar
    Annelie

    SvaraRadera