tisdag 14 september 2010

Tisdag...

Håller på att vila mig iform till golfen imorgon! Musklerna var helt slut efter gympapasset igår och alla övriga pass i veckan. Så jag ställde in mitt gymbesök imorse! Fredrik hade slagit många slag på den här golfbanan i lördags och det var tydligen svår´puttat. Det ska bli spännande att se hur det går.

Idag ifrågasatte Mary varför jag hade kastat lite köttfärssås i soporna? Jag förklarade att köttfärsen varit frusen en gång, sedan åt vi en kväll och kvällen efter (faktiskt åt jag lite till lunch också däremellan!)och då tyckte jag den var för gammal att spara en dag till! Hon ville inte att jag kastar nästa gång utan sparar det vi inte vill äta till henne! Känns bättre att ge henne lite färsk köttfärs.

Jag slet på med mina inlämningsuppgifter i förmiddags innan jag åkte och handlade. Måste nog ägna några timmar till på dem innan jag lämnar in dem. Har inte fått någon struktur på pluggande än. Det är ju ett tag sedan!
Idag blev det först Fabindia för att köpa jordgubbssylt (och en duk), sedan all möjlig mat på Hypercity, kött på New Frosties (tyvärr var lammfärs slut när jag väl bestämt mig för att testa) och sist lilla affären i Palm Meadows där jag skulle köpa ägg. Då var de SLUT och jag som har bjudit några tjejer på fika kl 3! Nya skulle de få in kl 3. För sent sa jag! Till slut plockade de fram 5 ägg under disken. Eftersom jag var i nödläge som de sa. Fick betala för 6 ägg och ombads hämta det sjätte ägget senare!

Vad fantastiskt det är med hemhjälp! När jag kom hem lagade jag lite lunch och svängde ihop en kladdkaka (får se hur den blir idag?). Mary hade ju redan diskat vår disk men jag bad henne diska upp och vips så är köket rent igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar