onsdag 29 september 2010

Inga ormar...

Så var det då dags för en golftur igen! Funderade efteråt på att en bra golfrunda här är en där man inte sett någon orm. Så det var en bra golfrunda idag! Tack och lov inga ormar, men massor av stora fjärilar och trollsländor. Gick väl ganska hyfsat, men man får inte 3-putta! Det är helt förbjudet! Måste träna bort det!Inget sänkt handicapp när man 3-puttar! Hade annars en bättre caddie idag som trots allt läste puttarna ganska bra, tog fram hyfsade klubbor. Även om hans val av järn 6 (har aldrig använt den!) på ett korthål med vatten kostade mig 2 bollar! Åsa och jag skrattade lite åt vad lunchen kostade på "golfrestaurangen". Vi betalade 160 rupies TILLSAMMANS för varsin coca cola och omelett! 12.50 kr per person! Otroligt! Och mätt blir man.

I morgon ska beslutet komma om en gammal tvist mellan muslimer och hinduer om helig mark (i norra Indien tror jag). Så skolan har bestämt sig för att stänga i 2 dagar. Även affärer och restauranger kommer att vara stängda. Så det blev att snabbt scanna av kyl, frys och skafferi för att sedan åka och handla lite när jag var tillbaka från golfbanan. Kändes som att bunkra inför ett krig. Men vi får hoppas att det kommer att gå lugnt till även efter beslutet imorgon eftermiddag. Tror konflikten är typ 900 år eller så! Funderar på varför ett beslut ska komma just när vi är här. Men vi får hålla oss inne i vår lilla Palm-Meadows-bubbla till på lördag. Vet inte ännu om ABB kommer att stänga. Karolina fick med sig lite extraläxa. Så med det i tillägg till den vanlig läxan så behöver vi nog inte vara oroliga för att inte ha något att göra de här 2 dagarna! Hoppas dock att klubben är öppen så vi kan gå och bada!

Skulle tagit en bild på de 20 rosor som fick bli veckans blombukett! 70 rupies (drygt 6 kr) kostade de. Tyvärr blev det ingen bild eftersom 2 kameror nu behöver laddas! Laddar den ena nu så det kanske kan bli lite bilder imorgon!

Inte heller idag var imorgon och inget tak har börjat byggas! Längtar efter att sitta ute.......

2 kommentarer:

  1. Palm-Meadow-bubble ! :-)

    This "stocking up before war" scenarios were so common when I was young and I must say these situations have decreased by a huuuuge margin these days. I remember being naive and innocent to wait for these days just so that I would be off school. Btw, Chetana baked some muffins the other day for the first time, it was almost edible. Almost :-).

    /prady

    SvaraRadera
  2. OK good to know! We are not so used to that in Sweden....
    I hope it will not be too often....
    A bit funny, Chetana struggles with the swedish cooking in Sweden and I do her in India! I like the Indian spices even if I miss some products!

    SvaraRadera