söndag 5 september 2010

Hemmadag






Igår kväll gick huvudströmmen en lång stund, med backup -ström får vi ljus i huset men kan inte köra tex ugnen. Därför blev det inte potatisklyftor till oxfilen utan sallad och pasta. Men det gick bra det med! Oxfilen var riktigt mör och god!
Sedan spelade vi vårt nyinköpta Monopol India edition, Fredrik fick köpa Vadodara där han var häromdagen men Alexander köpte Mombay och New Delhi och hade nog blivit omöjlig att slå om vi fortsatt längre än de 2 timmar vi höll på utan att någon vunnit! Hade glömt vilken tid det tar att spela Monopol! Men det finns en snabbtärning med, måste bara lära mig hur den används för att snabba på lite...

Idag hade vi gett Ramesh ledigt för vi ville bara vara hemma och ta det lugnt. Karolina och Alexander spelade ett parti Monopol efter frukost igen. Helt utan att bli osams. Jag sydde upp Karolinas gardiner och har nu också satt upp dem. Blev nog ganska bra!
Vi tog sedan en promenad till till klubben och Karolina och Alexander badade i poolen och lekte lite i lekparken. Själva satt vi i solstolarna en stund. Skönt!





Hade tänkt gå hem och laga lite lunch men klubbens brunchbuffe blev ett enkelt alternativ när det började kurra i magarna. Mycket att välja på, tandorigrillad ost, kycklingspett, nudlar, potatiskakor, plättar med vegetarisk topping och chiligrillad miniaubergine blev dagens favoriter. De bakade även egna naan-bröd i tandori-grillen. Alexander åt flera! Lite efterrätter slank också ner. Fredrik och jag tänkte gå tillbaka till klubben för att spela lite badminton men då ringde affären och var på väg att leverera vår TV. Så bara att vänta. När den väl var levererad så ringde gubbarna som ska installera TV:n. (Ta upp den ur kartongen!) Så nu väntar vi igen... Blir nog ingen badminton idag!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar