tisdag 28 september 2010

Glad pojke...

Imorse frågade jag Mary om hon hittat någon flicka som kunde få Karolinas knallcerise gympadojor! O ja sa Mary, min brors pojkar blev SÅ glada för dem! De bråkade om vem som skulle få dem. Tänk att Karolinas avlagda, cerisa och lätt trasiga gympadojor nu bärs av en glad pojke. Det värmer i hjärtat!

Ramesh ska nog åka till sin hemby i helgen (ligger i Goa) för att förnya sitt körkort. Han ska åka Mercedes-buss, kostar 460 rupies och tar 13 timmar! Han tycker det är jättebra för man får både kuddar och täcke på nattbussen.
Hans släkt är "farmer" och odlar bland annat ris. Hans pappa driver också ett hotell och non-veg restaurang. Tydligen ligger några berömda vattenfall i närheten så det är en hel del turister där. Undrar dock varför Ramesh inte jobbar på hotellet utan är här och kör åt oss?

Inget terasstak har börjat byggas idag. Däremot var de och tog ner även andra taket över en liten uteplats. Detta plus det över balkongen ska ju tillbaka när det på terassen kommit upp och föreningen godkänt! Så imorgon var alltså inte idag men kanske imorgon....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar