lördag 4 september 2010

Hard Rock Café - Bangalore



En tur down town idag igen. Fortfarande stod piano och tv på agendan. Idag hittade vi en toppenaffär med bra priser på båda. Leverans av TV imorgon (100% proof! vi får väl se vad 100% innebär...)och av pianot nästa måndag. Kul för Karolina att kunna börja träna igen. Hon har fått piano på musiken i skolan. Vi har inte haft TV på 2 veckor och måste säga att jag inte saknar det det minsta. OK, jag har kollat lite på SVT Play men väldigt sparsamt! Skönt att ha dessa två saker fixade. Vi har lagt mycket tid på att kolla på dessa saker. På hemvägen blev även ett glasskrivbord beställt till vårt "family room".
För att kommenterar priser igen så är det ganska häftigt. Köpte ett monopol Indian edition, en tjock Toys Story bok och 2 "älvböcker" för ca 150 sek. Hade kostat över 600 sek hemma!

Lunchen idag blev på Hard Rock Café. Såg ut som varsomhelst i världen. Och de serverade riktigt goda hamburgare och pommes! Kall guacamole och salladsblad i den hamburgare vi valde! vi får se om vi blir sjuka! Men har hört flera stycken som varit där och ätit innan. Helt klart ett coolt ställe. Alexander åt 2 portioner! med kyckling hot dog och var mycket nöjd, Karolina valde en kycklingburgare!

Alexander sa i bilen idag att han har börjat vänja sig vid Indien! Men att hans hjärna fortfarande är halvfull av Sverige, vårt hus hemma, "skrapan", skolan...Ja han är för skojig!

Även om resorna tar mycket tid så händer det så mycket längs vägarna. Så man har mycket att titta på.
Igår såg jag en restuarang-vagn på trottoaren, där de hade en liten balja bredvid, där gästerna kunde tvätta händerna och en tillbringare på vagnen varifrån alla drack direkt ur. Vår chaufför Ramesh, tycker de har för dålig hygien på dessa vagnar.

Ramesh hade berättat för Fredrik igår när han körde hem honom från jobbet att: " Mam had lunch at Olive Beach" och " Mam ordered curtains". Bra att han informerar så Fredrik vet vad jag gör på dagarna!!! Går alltså inte att göra något hemligt!

Sitter på balkongen (under tak) och dricker en öl och dagens monsunskur kom! Härligt! Mörkret har lagt sig! Men lite trist att det blir så mörkt tidigt på kvällarna. Strömmen har gått 2 gånger nu på kort tid. Vi håller tummarna att det inte blir fler gånger ikväll för nu ska vi snart laga lite kvällsmat.

1 kommentar:

  1. Jag ser fram emot att få läsa om vilka tv-program ni kommer att se i er nya fina tv. Blir det månne Bollywoodfilmer?

    SvaraRadera